Brojne poznate ličnosti iz oblasti kulture, politike, sporta i šou biznisa podržale su projekat Drug nije meta fotografišući se u majicama na kojima je logo projekta.

Na taj način, više od 100 poznatih ličnosti, skrenulo je pažnju dece i mladih na prevenciju i značaj borbe protiv vršnjačkog nasilja.

Poznati su na svojim profilima na društvenim mrežama delili fotografije u majicama koje su slale jasnu poruku upućenu deci i mladima u Srbiji, odnosno da treba da se druže, vole i zajedno stvaraju najlepše uspomene iz škole.

Ovom prilikom pomenućemo samo neke poznate ličnosti koje su nas podržale, a među njima su i članovi Yu grupe, Nevernih beba, Đule Van Gogh, glumačka postava iz Državnog posla, Ivan Bosiljčić, Aleksa Jelić, Sara Jovanović, Nataša Bekvalac, Tijana Dapčević, Vanja Bulić, Brankica Sebastijanović, Nina Janković, Goca Tržan, Viktor Savić, Prljavi inspektor Blaža, Aja Jung, Danijel Kajmakoski, Nada Macura, Mima Karadžić, Marko Živić, košarkaši i fudbaleri Partizana, Crvene Zvezde, Vojvodine i mnogi drugi.

Pridružite nam se u borbi za bezbednu i srećnu decu koja je počela pre dve godine sa ciljem da se bavi prevencijom i suzbijanjem vršnjačkog nasilja.

Tagovi: